Почетна / Uncategorized / Краба со нож се обиде да убие готвач (Видео)

Краба со нож се обиде да убие готвач (Видео)

Морска краба беше снимена во дуел со нож, во кој се стреми да го убие готвачот, пишува “Дејли мејл”. Иако е исчистена во мијалникот, крабата не се предала и ножот го земала против готвачот. Таа дури го префрла од десната на левата страна. На крајот, сепак, крабата се откажува од ножот и се потпира само на неговата природна одбрана. Конечно, тој стои на предните нозе во воздухот, со што крабата има тенденција да изгледа поголема и пострашна. Судбината на морското суштество не е позната.

 

Види

Зошто мушмулата е толку корисна

Од длабока древност мушмулите се користат за храна и лекови. Според историските податоци, плодот бил …