06.07.2022
Почетна / Градина / Вести / Колку време ви е потребно да ја најдете мачката меѓу овие човечки глави?

Колку време ви е потребно да ја најдете мачката меѓу овие човечки глави?

Платформата Book An Eye Test од Велика Британија, која се занимава со поврзување клиенти со оптичари, измачи стотици луѓе со цртеж на кој се гледаат човечки глави, меѓу кои се крие мачка.

Тие велат дека просечното време потребно за да се забележи маче е околу 36 секунди, а најбрзиот пронаоѓач одзел само четири секунди.

Ја гледаш ли?

Ако сè уште не, погледнете на следната страна каде точно се наоѓа.

Види

Тасмански ѓавол – животното кое јаде се што мрда

Тасманскиoт ѓавол јаде се што мрда. Името го здобил по ѓаволската сила и дрскост да …