Почетна / Совети / Колку лубеници гледате на оваа фотографија?

Колку лубеници гледате на оваа фотографија?

Колку лубеници гледате на оваа фотографија? Кој е точниот одговор според вас?

Види

Цвеќиња кои не се поклонуваат на жена: Тие носат несреќа и тага!

Се приближуваме кон Денот на жената, па затоа треба да знаете кои цвеќиња да ги …