Почетна / Градина / Вести / Колку лубеници гледате на фотографијата?

Колку лубеници гледате на фотографијата?

Колку лубеници гледате на оваа фотографија? Кој е точниот одговор според вас?

Види

Од кога се применува земјоделието и кој е најстариот познат зеленчук

Земјоделство за прв пат се применува уште пред 10.000 години, што значи првите зеленчукови градини …