19.08.2022
Почетна / Градина / Вести / Колку е високо најмалото магаре во светот?

Колку е високо најмалото магаре во светот?

Ова е најмалото магаре во светот. Високо е едвај 64 см.

Види

Погледнале од автомобилот a тоа што го виделе веднаш ги натерало да застанат (Видео)

Овие луѓе откриле заробен коњ додека возеле. Погледнете во видеото како херојски го ослободиле!