20.05.2022
Почетна / Градина / Животни / Колку е големо најмалото магаре во светот?

Колку е големо најмалото магаре во светот?

Ова е најмалото магаре во светот. Високо е едвај 64 см.

Види

Сакаше да ја истепа неговата сопруга: Еве што направи кучето за да ја спаси

Сакаше да ја истепа својата сопруга: Погледнете на следната страна што направи нејзиното куче за …