22.05.2024
Почетна / Градина / Вести / Колку било високо најмалото магаре во светот?

Колку било високо најмалото магаре во светот?

Ова е најмалото магаре во светот. Високо е едвај 64 см.

Види

ВО ВЕЛЕСТОВО ОДБЕЛЕЖАН ДЕНОТ НА НАТУРА 2000

Вчера, во потенцијалното подрачје на Натура 2000 во близина на село Велестово во Националниот парк …