06.07.2022
Почетна / Градина / Кој се грижи за хортикултурното уредување во Ист Гејт Мол?

Кој се грижи за хортикултурното уредување во Ист Гејт Мол?

Ист Гејт Мол се отвора за јавноста на 29 октомври 2021 година и ќе биде препознатлив по единствената понуда која обединува повеќе од 220 големи глобални и регионални брендови од сите категории, почнувајќи од мода, преку ресторани, електроника, аксесоари за домот, понуди за деца, до кино и забава. Ист Гејт Мол е инвестиција на групата Балфин, најголемиот регионален инвестициски фонд.

Колку што е важна навремената и квалитетна изведба на објектите, исто толку е важно и навремено и квалитетно третирање на зелените зони.

Сигурно сте поминале и сте забележале дека во Ист Гејт Мол забрзано се работи и надворешноста на објект, односно хориткултурното збогатување. Но, кој се грижи за објектот да го добие вистиснкиот лик? Тоа е нашиот добро прочуен градинарски центар кај нас и во регионот – ХОРТИ ЕКСПЕРТ МК.

Инаку градинарскиот центар ХОРТИ ЕКСПЕРТ МК е компанија која нуди широк асортиман на производи и услуги од областа на хортикултурата.

Околу објектот ќе бидат засадени дрвја, а веќе се поставуваат и последните бусени на готова трева. Бусената трева е производ за кој се грижи специјализиран тим кој со посебни агротехнички мерки ја одгледува на површини. 

Погледнете неколку фотографии од изведбата.

 

Види

Ако сте од љубителите на егзотичните цвеќиња – Кој е цветот на страста?!

Ако сте од љубителите на егзотичните цвеќиња, пасифлората е токму за вас. Различна и убава …