22.05.2024
Почетна / Градина / Вести / Кој рече дека желките неможат да бидат цареви во дивината? Погледнете го видеото и ќе видите зошто!

Кој рече дека желките неможат да бидат цареви во дивината? Погледнете го видеото и ќе видите зошто!

Кој вели дека желките неможат да бидат кралеви во дивината? Погледнете го видеото и ќе видите зошто!

Види

ВО ВЕЛЕСТОВО ОДБЕЛЕЖАН ДЕНОТ НА НАТУРА 2000

Вчера, во потенцијалното подрачје на Натура 2000 во близина на село Велестово во Националниот парк …