13.04.2024
Почетна / Градина / Вести / Кој ја пронајде птицата во снегот за помалку од 10 секунди?

Кој ја пронајде птицата во снегот за помалку од 10 секунди?

Кој ќе ја пронајде птицата во снегот за помалку од 10 секунди?

Види

Сточар од Прилепско додека ги напасувал кравите, бил нападнат од мечка

Додека ги напасувал кравите на планината Мукос, прилепчанец бил нападнат од мечка и се здобил …