14.06.2024
Почетна / Градина / Кој ја има знае: Со моторната коса STIHL FS 55 лесно ќе искосите и ќе се справите со малите тревни површини

Кој ја има знае: Со моторната коса STIHL FS 55 лесно ќе искосите и ќе се справите со малите тревни површини

Се вели: „Минатото е ризница на иднината“. Оваа изрека мошне добро објаснува што значат 80-те години на STIHL. 80 години вложени во квалитет, револуционерна техника и иновативни идеи. Цели 8 децении моторните пили и апарати STIHL ги одушевуваат корисниците ширум целиот свет. Брендот STIHL означува највисок квалитет, сервис и поддршка.

Таа е лесен и ергономичен модел. Мошне добра за косење и чистење на ивичњаци, до ѕидови, скали, околу и под огради, дрвја, зеленики и џбунови. Таа е одлична за косење на мали тревни површини, на приватни имоти и дворови.

Таа во моментов е со одлична понуда и цена од 13.999,00 денари. За повеќе кликнете ТУКА

Види

Што да направите ако лисјата на вашето растение пожолтуваат?!

Секој кој чува растенија дома знае дека тоа бара одредена грижа. Како и да е, …