Почетна / Градина / Кој е точниот одговор – Колку лубеници гледате на фотографијата?

Кој е точниот одговор – Колку лубеници гледате на фотографијата?

Колку лубеници гледате на оваа фотографија? Кој е точниот одговор според вас?

Види

Кои се растенијата што го намалуваат шеќерот во крвта

Јаглехидратите се главен извор на гликоза, но телото може да ја произведува и складира од …