22.01.2022
Почетна / Градина / Вести / Кои се добрите, а кои се лошите јатки?!

Кои се добрите, а кои се лошите јатки?!

Најдобрите јатки за мозокот: кикирики. Содржат голема количина на фолна киселина, која е незаменлива за развојот на мозокот. Фстаците се корисни и за вегетаријанците и бремените, кои исто така имаат потреба од големи количини на фолна киселина.

Види

Облечен во црвена маица го разлути бикот: Еве како бикот успеа да го пробие кафезот

Облечен во црвена маица овој човек мислеше дека ќе биде во центарот на вниманието на …