Почетна / Градина / Животни / Кога се разбудила, ги снемало нејзините 500 овци: Погледнете каде потоа ги пронашла

Кога се разбудила, ги снемало нејзините 500 овци: Погледнете каде потоа ги пронашла

Не и се скриле, само не можела да ги види 🙂

 

Види

Видео: Пораснала со горили, а погледнете како изгледала средбата 12 години подоцна кога повторно се сретнуваат

Фондацијата Aspinall се грижи за горилите и работи на тоа повторно да ги вратат во …