Почетна / Uncategorized / Ќе ви го одземе здивот: Видео снимено од небото над дрвјата во Тулум делува апсолутно смирувачки

Ќе ви го одземе здивот: Видео снимено од небото над дрвјата во Тулум делува апсолутно смирувачки

Видео снимено од небото над дрвјата во Тулум, Мексико делува апсолутно смирувачки за да се гледа и да се слуша

Фото: Dimitar Karanikolov Photography

Види

Ова е „Божјото растение“ кое може да ги замени сите лекови

Бозел или Црн Боз е растение од фамилијата Бозели (Sambucaceae). Бозелот е евроазиска билка, распространета …