07.12.2023
Почетна / Градина / Вести / Калапи за овошје што ги претвора плодовите во интересни форми (Видео)

Калапи за овошје што ги претвора плодовите во интересни форми (Видео)

Калапи за овошје ги претвора плодовите во интересни форми

Види

Дуњата е симбол на среќа и љубов – Таа е витаминска бомба што има многу лековити својства

Дуњата (Cydonia oblonga) е единствениот вид од родот Cydonia. Таа е дрво, високо од 4 …