Почетна / Градина / Животни / Како животно гледате на фотографијата?

Како животно гледате на фотографијата?

Каков вид на животно гледате на фотографијата?

Види

Како да плови низ воздухот: Погледнете како лета и лови гуштери Летечката змија Chrysopelea paradisi (Видео)

Ова е Chrysopelea paradisi исто така позната како летечка змија! Изгледа речиси лажно, но таа …