18.08.2022
Почетна / Градина / Како самите да направите терариум (Видео)

Како самите да направите терариум (Видео)

Погледнете како самите да направите терариум:

Види

Естрагон – Растението на древните римјани

Естрагонот бил користен нашироко од Римјаните и Арапите. Се сретнува во флората на Сибир, Монголија, …