22.05.2024
Почетна / Градина / Вести / Како сами да направите терариум (Видео)

Како сами да направите терариум (Видео)

Погледнете како самите да направите терариум:

Види

ВО ВЕЛЕСТОВО ОДБЕЛЕЖАН ДЕНОТ НА НАТУРА 2000

Вчера, во потенцијалното подрачје на Натура 2000 во близина на село Велестово во Националниот парк …