Почетна / Градина / Животни / Како паднати листови – овие риби одлично ги користат своите вештини за да се одбранат

Како паднати листови – овие риби одлично ги користат своите вештини за да се одбранат

Познати како „амазонски листни риби“ овие риби одлично ги користат своите вештини за да се одбранат.

Кога тие се вода, изгледаат како паднати листови.

 

Види

Рибата Мола е најголемата коскена риба познатa на Земјатa

Рибата Мола е уникатно суштество! Тоа се најголемите коскени риби, познати на Земјата. Останатите огромни …