Почетна / Градина / Хортикултура / Како паднати листови – овие амазонски риби одлично ги користат своите вештини за да се одбранат од непријателот

Како паднати листови – овие амазонски риби одлично ги користат своите вештини за да се одбранат од непријателот

Познати како „амазонски листни риби“ овие риби одлично ги користат своите вештини за да се одбранат.

Кога тие се вода, изгледаат како паднати листови.

Види

Ефтини и модерни: Идеи како да направите патека за вашата градина

Ефтини и модерни: Идеи како да направите патека во вашата градина