22.01.2022
Почетна / Градина / Вести / Како моќта на музиката му носи мир на овој слон

Како моќта на музиката му носи мир на овој слон

Како моќта на музиката му донесе мир на овој слон

Види

Облечен во црвена маица го разлути бикот: Еве како бикот успеа да го пробие кафезот

Облечен во црвена маица овој човек мислеше дека ќе биде во центарот на вниманието на …