Почетна / Градина / Животни / Како моќта на музиката му донесе мир на овој слон

Како моќта на музиката му донесе мир на овој слон

Како моќта на музиката му донесе мир на овој слон

 

Види

Poison dart frogs – најбрилијантно и најубаво обоените суштества на планетата Земја, а воедно и едни од најотровните

Жабите т.н. дрволази или “Poison dart frogs”, членови на фамилијата Dendrobatidae се едни од најбрилијантно …