01.12.2023
Почетна / Градина / Вести / Како изгледал последниот тасмански тигар (Видео од 1933)

Како изгледал последниот тасмански тигар (Видео од 1933)

Видео записот е посветен на последниот тасмански тигар! Снимката е од 1933 година!

Види

Започнува аплицирањето за финансиска поддршка за производителите на поледелски култури

Започнува аплицирањето – Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги известува производителите …