Почетна / Градина / Како изгледа кога ќе засадите 1 милион крокуси на една патека (Фото)

Како изгледа кога ќе засадите 1 милион крокуси на една патека (Фото)

Како изгледа кога ќе засадите 1 милион крокуси на една патека?

Погледнете го ова магично место во Бремен, Германија.

Види

Како да ја препознаете органската храна?

Органски одгледувана храна, односно прехранбен производ, секогаш има посебна етикета, без која производот не се …