Почетна / Градина / Вести / Како изгледа есенскиот амбиент во ФОЈА

Како изгледа есенскиот амбиент во ФОЈА

Ви пренесуваме дел од есенскиот амбиент во ФОЈА и воедно ве покануваме да нè посетите и да направите убава фото сесија.

 

Види

Кој зеленчук се сее прв – тие толерираат пониски температури

На почетокот на пролетта, веднаш штом може да се култивира почвата, првиот вид зеленчук се …