Почетна / Градина / Како да исечете диња на убави коцки (Видео)

Како да исечете диња на убави коцки (Видео)

Дејвид Бишоп во еден од своите видеа демонстрира како без многу мака можете да ја исечете дињата на убави коцки, а тоа е добра и дека ако на пример, планирате да ја носите на плажа или сервирате на маса покрај друго овошје.

 

Види

Зазимување на кактусите

Зимското калење треба да биде во простории со температура помеѓу 8 и 12-15 степени. Ставете …