Почетна / Градина / Како белите камчиња може да го разубават вашиот двор (Фото)

Како белите камчиња може да го разубават вашиот двор (Фото)

 

Белите камења се вистинска декорација во градината и дворот на куќата. Тие можат да додадат боја на пејзажот, а нашиот избор ќе ви покаже примери како најдобро да ги користите камењата во вашиот двор. Кај нас по ефтина цена бели камења можете да набавите на телефонскиот број 077/ 442 444.

За повеќе на Украсен Камен

За повеќе на Украсен Камен

Види

Фитонија – одлично растение за одгледување во терариум или во шише

Фитонијата е нискорастечко, почвопокривно растение со бујни зелени лисја, нашарани со мрежовидни бели, розеви, црвени …