23.05.2022
Почетна / Градина / Каде најефтино да купите бели камења? – тие се вистинска декорација во градината (Видео)

Каде најефтино да купите бели камења? – тие се вистинска декорација во градината (Видео)

Белите камења се дефинитивно најдекоративните елементи во градината. Уште веднаш по поставувањето на одредени делови во дворот со бели камчиња, доведуваат до разубавување на градината. Можете и да ги комбинирате со растенија, со поголеми камења, да ги редите покрај патеки, поставите во саксиите итн.

Во видео прилогот подолу ќе имате прилика да погледнете неколку идеи со бели камчиња. Белите камчиња се стилски материјал за разубавување на градината, и лесни за поставување и покрај градинарските патеки, па дури и за поплочување.

Вам ви останува да си набавите УКРАСЕН КАМЕН БЕЛ КАМЕН по ефтина цена. За нарачки на бел камен контактирајте на телефон 079 230 152 или на Facebook ТУКА. Компанијата ќе ги достави до вашата лична адреса!

Комбинација на бели камчиња со растенија

Поставување на бели камчиња покрај патека

Комбинација на бели камчиња со растенија

Види

Растението што достигнува раст од 60 метри во текот на една сезона

Кудзу е вид јапонски ползавец, главно употребуван при заштита на земјиштето од ерозија. Може да …