Почетна / Градина / Вести / Jонче и Алексо се во самоизолација: Алексо му носи дрва, пиво, чаша, му пазари …. (Видео)

Jонче и Алексо се во самоизолација: Алексо му носи дрва, пиво, чаша, му пазари …. (Видео)

Joнче од Охрид и неговиот миленик Алексо кои се во самоизолација, постираат видеа секој ден за тоа како заедно им поминува времето.

Алексо му носи дрва, пиво, пазари итн ….

За видеата на следната страна:

Види

Ѕидовите наречени „урбани дрвја имаат ист ефект врз загадениот воздух како цела шума

Загадувањето на воздухот е проблем кој што станува се поголем. И покрај тоа што е …