Почетна / Градина / Животни / Ја распарал рибата за да ја очисти, но нема да верувате на очите што пронашол внатре

Ја распарал рибата за да ја очисти, но нема да верувате на очите што пронашол внатре

Следното видео е снимено на брегот на Мексико, а прикажува како човек со нож распарува риба. Потоа од утробата на рибата извадил вкупно 32 желки.

Погледнете:

Види

Македонски ендем – воден пајак

За фауната на пајаци во Македонија кои живеат на блатни и влажни ливади се знае …