07.12.2023
Почетна / Градина / Вести / Ја распарал рибата да ја исчисти, но нема да верувате што пронашол внатре

Ја распарал рибата да ја исчисти, но нема да верувате што пронашол внатре

Следното видео е снимено на брегот на Мексико, а прикажува како човек со нож распарува риба. Потоа од утробата на рибата извадил вкупно 32 желки.

Погледнете:

Види

Дуњата е симбол на среќа и љубов – Таа е витаминска бомба што има многу лековити својства

Дуњата (Cydonia oblonga) е единствениот вид од родот Cydonia. Таа е дрво, високо од 4 …