22.09.2023
Почетна / Градина / Вести / Ја подаде раката кон кучето скитник – Погледнете како почна да плаче (ВИДЕО)

Ја подаде раката кон кучето скитник – Погледнете како почна да плаче (ВИДЕО)

Ја подаде раката кон кучето скитник, а тоа почна да плаче

Види

Влезе во кокошарникот да земе јајце. Погледнете што пронајде под кокошката

Кога фармерот влегол во кокошарникот да собере јајца, го дочекало вистинско изненадување. Тој пронашол мало …