22.01.2022
Почетна / Градина / Вести / Ја подаде раката кон кучето скитник, а тоа започна да плаче (ВИДЕО)

Ја подаде раката кон кучето скитник, а тоа започна да плаче (ВИДЕО)

Ја подаде раката кон кучето скитник, а тоа почна да плаче

Види

Облечен во црвена маица го разлути бикот: Еве како бикот успеа да го пробие кафезот

Облечен во црвена маица овој човек мислеше дека ќе биде во центарот на вниманието на …