22.03.2023
Почетна / Градина / Вести / Ја испратил сопругата на патување! Кога се вратила, таа неможела да поверува што гледа (видео)

Ја испратил сопругата на патување! Кога се вратила, таа неможела да поверува што гледа (видео)

Дариус Вилхер имал тешка 2014 година. Останал без работа и имал финансиски тешкотии. Неговите доктори му дијагностицирале рак на кожата и бил на лекување кое му овозможило да ја држи болеста под контрола, а како што вели, неговата сопруга се грижела за се што му е потребно и никогаш не се пожалила. Единствено за што таа била тажна е поради тоа што работела постојано и немала време да го среди дворот во нивната семејна куќа.

Тогаш решил дека конечно е дојдено време да се сменат работите. Со парите кои му останале ја испратил сопругата на петдневно патување, а тогаш решил да се погрижи за дворот и да направи вистински мал рај за неа…

Види

Прополисот убива се што му смета на здравиот организам: Еве кои 15 болести може да ги излечи овој магичен лек!

Ако за време на ведар летен ден се открие пчелина кошница, може да се види …