19.08.2022
Почетна / Градина / Лек / Излекувајте го циститот со магдонос!

Излекувајте го циститот со магдонос!

Циститот е едно од најчестите заболувања кај жените. Дури само да изладени или да одлучите да го јадете зготвен тој сепак е многу корисен за здравјето на човекот, но и за губењето на циститот.

Препораките се 1 врска магдонос, една лажица мед и едно пиво се варат 10 минути. По ладењето се пие напитокот 3 пати пред јадење.

Ако циститот е во почетна фаза се лекува еднократно.

Види

За лекување на карцином помага црн боз

Црниот боз е исклучително корисно растение. Растението црн боз има кичесто жолто-бела боја и цвета …