Почетна / Градина / Вести / Италијанска градина сместена на Апенините

Италијанска градина сместена на Апенините

Локацијата на оваа италијанска градина е на Апенинските планини, на еден час оддалеченост од Рим. Дизајнер на градината е студиото Dan Pearson со седиште во Лондон, Велика Британија.

 

Види

Сукуленти – растенијата за кои не ви треба многу грижа

Сукуленти – растенија за кои не ви треба многу грижа