Почетна / Градина / iMow: Косилката си коси, а Вие не мрдате ни со прст

iMow: Косилката си коси, а Вие не мрдате ни со прст

Не, не е сон, туку фасцинирачка вистина: веќе не мора сами да ја косите тревата, а не Ви треба ниту градинар! Бидејќи тоа за Вас ќе го сторат роботските косилки на iMow на VIKING.

Овие роботски косилки ќе се погрижат, Вашиот тревник секогаш да биде примерно искосен. Тие косат сами, околу разни препреки, зеленики, дрвца, се качуваат по стрмнини, и по потреба сами одат да си ја наполнат батеријата. А притоа и ќе закочат, ако случајно им претрча детенце преку патот.

За сите информации околу производите, нивната функција и расположливост во Македонија, во секое време Ви стои фирмата НИМЕТ и нивните реномирани и светски брендови STIHL и VIKING. За повеќе ТУКА

Види

Календар за Ноември во градинарството

За да се уништат презимните форми на црвите и другите видови од Лепидоптера, потребно е …