Почетна / Градина / Имате сеуште трупци од грејната сезона? Направете нешто креативно од нив (Фотографии)

Имате сеуште трупци од грејната сезона? Направете нешто креативно од нив (Фотографии)

Имате останато трупци од грејната сезона?

Направете нешто креативно од нив, а подолу можете да погледнете неколку идеи:

 

Види

Азотот, калиумот и фосфорот – база за правилен развој

Nitrogen (N)- Азот. Мобилен и макроелемент. Има главна улога во развојот на растението. Со помош …