Почетна / Градина / Идеи за отворени простори (Фотографии)

Идеи за отворени простори (Фотографии)

Погледнете неколку идеи за отворени простори:

 

Види

Фитонија – одлично растение за одгледување во терариум или во шише

Фитонијата е нискорастечко, почвопокривно растение со бујни зелени лисја, нашарани со мрежовидни бели, розеви, црвени …