Почетна / Градина / И просторот кој е во сенка може да биде убаво уреден

И просторот кој е во сенка може да биде убаво уреден

И просторот кој е во сенка може да биде убаво уреден.

Независно дали во дворот имаме сенка која што е резултат на високи објекти или имаме сенка која што е резултат од високи дрвја, треба да направиме вистински избор на растенија кои што успеваат на одредена позиција.

Во Градинарскиот центар Фоја, има голем избор на растенија кои одлично успеваат на сенковити позиции. За повеќе ТУКА

Види

Уловен најтешкиот балкански рис во Маврово: Погледнете за каков „ѕвер“ се работи

Мавровскиот рис беше уловен викендов во близина на селото Сенце во националниот парк Маврово, со помош …