06.07.2022
Почетна / Градина / Хорти Експерт ја заврши и Амбасадата во Приштина (Фото)

Хорти Експерт ја заврши и Амбасадата во Приштина (Фото)

Успешната приказна наречена Хорти Експерт во склад со сопствениот слоган “Наука и уметност во хортикултурата”, Македонскиот хортикултурен бренд создаден 1991 година после уредувањето на Амбасадите на САД во Скопје и Белград ја заврши и Амбасадата во Приштина.

Хорти Експерт Урбан Груп денес е водечка компанија во областа на хортикултурно уредување на објекти за живеење, резиденцијални и деловни објекти и јавни парковски површини и производство на декоративен саден материјал, како во Македонија така и во регионот.

Види

Зошто дома секогаш треба да имаме мајчина душичка

Со доаѓањето на есента доаѓаат променливото време и есенските болки. Најчести се настинки, есенскО течење …