Почетна / Градина / Хорти Експерт дворови: Приватна градина во Скопје под падините во елитната населба Водно

Хорти Експерт дворови: Приватна градина во Скопје под падините во елитната населба Водно

Хорти Експерт МК денес е водечка компанија во областа на хортикултурно уредување на објекти за живеење, резиденцијални и деловни објекти и јавни парковски површини и производство на декоративен саден материјал, како во Македонија така и во регионот, особено во Грција, Австрија,Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Албанија и Косово.

Погледнете еден изработен двор од нивна страна во населба Водно:

За совети или повеќе прашања околу уредување на дворови кликнете ТУКА

Види

Храна која доведува до предвремено стареење

Шпанскиот нутриционист Хелен де ла Фуенте Хидалго откри како да се избегне предвремено стареење. „Кога …