Почетна / Градина / Вести / Хиените никој не ги сака, колку ова момче – Погледнете каква љубов постои помеѓу него и неговото милениче

Хиените никој не ги сака, колку ова момче – Погледнете каква љубов постои помеѓу него и неговото милениче

Хиените никој не ги сака толку многу, како ова момче. Погледнете каква љубов има помеѓу неговиот стопан и ова животно

Види

По 2 години разделба, се онесвести од радост! Погледнете зошто кучето е најдобар пријател на човекот

Мудрите луѓе рекле дека најдобар пријател на човекот е кучето. Видеото, кое ќе ви го …