05.07.2022
Почетна / Градина / Хортикултура / ГТЦ ќе добие нов голем урбан парк

ГТЦ ќе добие нов голем урбан парк

ГТЦ ќе добие нов голем урбан парк. Така се вели во програмата на кандидатот за градоначалник на град Скопје, Петре Шилегов. Погледнете го видеото со најава.

Види

Ако сте од љубителите на егзотичните цвеќиња – Кој е цветот на страста?!

Ако сте од љубителите на егзотичните цвеќиња, пасифлората е токму за вас. Различна и убава …