22.03.2023
Почетна / Градина / Вести / Група волци го опколија коњот, но никој не очекуваше да се случи ОВА!

Група волци го опколија коњот, но никој не очекуваше да се случи ОВА!

Група волци го опколија коњот, но не очекуваа ОВА да се случи во продолжението!

Да се ​​биде опкружен со глутница волци не е баш добра ситуација во која би сакале да се најдете.

Еден коњ се најде во друштво на волци, и им докаже на волците дека тој не е баш најдобриот оброк за нив.

Види

Прополисот убива се што му смета на здравиот организам: Еве кои 15 болести може да ги излечи овој магичен лек!

Ако за време на ведар летен ден се открие пчелина кошница, може да се види …