Почетна / Градина / „Градската градина“ во Лондон (Фото)

„Градската градина“ во Лондон (Фото)

„Градската градина“ или City Garden, како што се нарекува градината подолу на фотографиите, е создадена во Лондон. Дизајнот е на компанијата „London Garden Designer“.

Погледнете го ова ремек дело:

 

Види

Три плодови кои на човекот му даваат енергија

Овој рецепт доаѓа од антиката и се пренесувал од генерација на генерација. Во што се состои …