Почетна / Градина / Вести / Градинарство преку далечински управувач

Градинарство преку далечински управувач

Со помош на технологијата денес многу работи околу градинарството се олеснети. „Смег“ претставува токму такво олеснување каде со помош на далечински управувач може да го контролирате растот на растенијата.

Домашната градина „Смег“ е еден вид терариум со кого можете да промените или добиете идеални услови за тоа што го имате насадено. Со него се одредува различно ниво на светлина, влажност и температура. Интересно, зарем не!?  

Види

Наследникот на скапоцените природни растителни мириси

Нежните природни мириси се подарок за сетилата, но, како и повеќето убави чуда на природата, …