01.12.2023
Почетна / Градина / Градинарскиот центар Хорти Експерт МК хортикултурно ја уредуваше амбасадата на САД во Приштина

Градинарскиот центар Хорти Експерт МК хортикултурно ја уредуваше амбасадата на САД во Приштина

Градинарскиот центар Хорти Експерт МК е водечка компанија кај нас која нуди широк асортиман на производи и услуги од областа на хортикултурата. Нивниот тим е специјализиран за дизајн и изведба на хортикултурното и партерното уредување на дворови, паркови и други видови приватни и јавни површини. Тие досега имаат изведувано одлични проекти насекаде низ нашата држава, но и во странство. Еден од поновите проекти е амбасадата во Приштина. 

Хорти Експерт МК освен американската амбасада во Приштина ги уредуваше и амбасадите на САД во Скопје и во Белград.

Види

Завршено хортикултурно уредување од Хорти Експерт на приватна куќа во централното скопско јадро

Враќањето на природата во градот, иако не е нова идеја, тоа е сè поголем императив …