Почетна / Совети / Градинарскиот центар Фоја има потреба од работници/градинари

Градинарскиот центар Фоја има потреба од работници/градинари

Градинарскиот центар Фоја има потреба од работници/градинари за одржување на зелени површини и работа во расадник.
Предност имаат кандидати со работно искуство во земјоделие и градинарство.

За подетали информации може да не контактирате на наведените тел.број од 11 – 14 часот.
tel: 389 2 2772 046
mob 1: 389 78/362 969
mob 2: 389 78/362-097

или пишете на
email: fojako@gmail.com

 

Види

Кој зеленчук се сее прв – тие толерираат пониски температури

На почетокот на пролетта, веднаш штом може да се култивира почвата, првиот вид зеленчук се …